Luceafarul

Prezentare apartamente

Apartamentele de la Luceafarul nu sunt simple apartamente de bloc. Prin ingeniozitatea proiectelor sau  compartimentarile elegante si inteligente, spatiul capata noi valente, relatia dintre camere este mai armonioasa - iar viata de zi cu zi devine mai simpla, mai eleganta. Asa facem noi ca fiecare poveste sa devina realitate.

Ansamblul Rezidential Luceafarul totalizeaza peste 4.000 de apartamente. Pe Calea Aradului sunt 1.000 dintre acestea, la care se adauga 1.200 de locuri de parcare, boxe de depozitare si 13.000 de metri patrati de spatiu verde – echivalentul a mai mult de un sfert din suprafata totala a complexului. Constructia apartamentelor va avea loc de-a lungul mai multor faze de constructie.

Crearea unor apartamente cu personalitate distincta in blocurile 3 si 4 ne permite sa va oferim o serie de optiuni flexibile. Astfel, unele apartamente dispun de suprafete mai mici, compensand prin ingeniozitatea utlizarii spatiului locuibil. Alte apartamente, mai spatioase, mai generoase, ofera o noua perspectiva asupra conceptului clasic de apartament. Alegeti ce vi se potriveste!

Informatiile prezentate in acest site, disponibilitatea apartamentelor, modalitatea de achizitie si plata, au caracter orientativ iar pentru detalii va invitam la Biroul de vanzari. 

 

Vizualizeaza brosura bloc 3

Vizualizeaza brosura Afrodita Bl 4

Vizualizeaza brosura Apollo Bl 4

Vizualizeaza brousura Artemis Bl 4

Vizualizeaza brosura Hestia Bl 4

Vizualizeaza brosura Zeus Bl 4Prezentare Ansamblul Rezidential Luceafarul

 

 

 
  

 

CAUTA APARTAMENT

Abonare la newsletter

CONT CLIENT