Luceafarul

Dezvoltator

Selina Invest – Construim azi pentru maine

Proiectele derulate de noi sunt ancorate puternic in prezent – prin tehnologiile inovative pe care le aducem pentru executarea proiectelor noastre. Insa viitorul este cel care ne preocupa cu adevarat. Dorim sa aducem adevarate valori arhitecturale si sa contribuim in mod real la dezvoltarea orasului. Pentru ca Oradea este reprezentata de locuitorii sai, iar exigentele lor legate de o viata mai buna ne obliga sa fim - la randul nostru – cei mai buni.

Selina Invest este membra a Grupului de Firme Selina, unul dintre cei mai importanti competitori de pe piata constructiilor din vestul tarii. Forta grupului rezida in cele patru firme ale consortiului, specializate pe segmentul lor de activitate:
In prezent, Grupul de Firme Selina, in virtutea celor peste 1.400 de angajati si a celor peste 500 de utilaje si echipamente, se constituie intr-o forta concurentiala puternica, capabila sa se mobilizeze rapid pentru realizarea unor lucrari de mare anvergura, de o calitate superioara, care certifica pozitia de lider pe piata constructorilor din vestul tarii.

Parteneri

Doar asociindu-ne cu cei mai buni putem fi cei mai buni

Viziunea noastra ar ramane la stadiul de vis, daca nu am avea o echipa de profesionisti care sa o transforme in realitate. La acestia se adauga partenerii nostri – alesi cu multa grija – companii cu o reputatie solida, a caror experienta in domeniu ii recomanda si ne asigura obtinerea celor mai bune rezultate in realizarea proiectului nostru. Doar asa putem fi cu adevarat competitivi si ne putem tine promisiunile.
Suntem constienti in fiecare stadiu al proiectului ca munca noastra nu se termina in momentul in care am predat cheile unui apartament noului sau proprietar. Pentru ca nevoile si dorintele unui client nu se incheie brusc in acel moment si pentru ca, pentru noi, fiecare client este special. Iar la Selina Invest, clientii speciali beneficiaza de un tratament preferential.

 

CAUTA APARTAMENT

Abonare la newsletter

CONT CLIENT