Luceafarul

DE CE ANSAMBLUL REZIDENTIAL LUCEAFARUL?

Pentru ca nimeni nu ar trebui sa calatoreasca decat in vacante.

Pentru ca zilele dumneavoastra sunt prea pretioase sa le petreceti pe drumuri. Pentru ca uneori solutia incetinirii ritmului nu este gasirea unei locuinte in afara orasului, ci micsorarea distantelor parcurse zilnic. Pentru toate acestea, Ansamblul Rezidential Luceafarul este localizat de-a lungul arterei principale de trafic Calea Aradului, chiar in inima Oradiei.

Indrazniti sa cereti mai mult.

Va incurajam sa fiti exigenti. Sa ne cereti ce este mai bun pentru dumneavoastra. In numele acestei exigente pe care ne-ati incredintat-o, am incheiat contracte cu cele mai pretentioase reprezentante din Romania ale unor prestigioase firme de profil din strainatate.Ne-am impus si am si obtinut atingerea calificativelor maxime privind clasa si nota energetica, conform datelor din certificatul de performanta energetica. Doar asa am reusit sa va oferim apartamente variate, de diverse marimi, compartimentate pe criterii functionale, cu finisaje de top, totul fiind executat la inalte standarde estetice, calitative si functionale.

Lux? Nu. Necesitate? Sigur ca da.  

Lasati sa apuna vremurile in care strabateati orasul in lung si-n lat pentru a ajunge la gradinita, farmacie sau sala de sport si salon de frumusete. Stiti bine cat efort de planificare si timp de deplasare se pierd in fiecare saptamana cu toate acestea. Le puteti avea pe toate chiar la parterul ansamblului rezidential. Iata cum puteti castiga inca putin timp pentru dumneavoastra. Vi se pare ca e un lux? Nu, e doar un standard de confort pe care trebuie sa vi-l oferiti.

Clientii speciali au oferte personalizate. Iar la noi fiecare client este special.

Politica noastra de vanzare are o caracteristica de baza foarte importanta: flexibilitatea. Fiecare client este special, are povestea sa si propriul sau ritm. Modalitatea de plata si discounturile acordate fac ca acest ritm personal sa fie respectat, iar contractul sa se poata desfasura in cele mai bune conditii, de ambele parti.

CAUTA APARTAMENT

Abonare la newsletter

CONT CLIENT